Vinstituutti

Vinstituutti

Vinstituutti on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun juomakerho, jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden tietämystä eri juomatuotteista rennossa ympäristössä ja siten kehittää suomalaista juoma- ja ravintolakulttuuria. 


Nimestään huolimatta Vinstituutti ei ole vain viinikerho, vaan kerhon tapahtumissa pääsee tutustumaan viinin lisäksi laaja-alaisesti eri panimo- ja tislaamotuotteisiin. Järjestämme erilaisia tilaisuuksia sekä Haagan kampuksellamme että vierailuilla. Toteutamme mm.


- viininmaisteluita

- panimovierailuja

- cocktail-iltoja

- tislaamokäyntejä


Kannustamme opiskelijoita lähtemään mukaan Vinsituutin tapahtumiin matalalla kynnyksellä – aiemmalla kokemuksella ei ole merkitystä. Tapahtumat ovat rentoja ja pääsääntöisesti hyvin edullisia. Tapahtumista ilmoitetaan Instagramissa ja Facebookissa (@vinstituutti), joten otathan nämä seurantaan!


Somen lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä mailitse: vinstituutti@porery.com.Facebook & Instagram

FacebookInstagram
Vinsituutin puheenjohtaja
Emma Tiemann

Olen pyörinyt koko työurani ravintola-alalla, sekä kokkina että salin puolella. Lopulta viinit, ja erityisesti coktailit, veivät sydämen lopullisesti. Viinien ja juomien tutkiminen on uskomaton kaninkolo, sillä opittavaa löytyy aina vain lisää, eikä se tule koskaan päätökseen. 
Rakastan opettaa ja jakaa tietoa, minkä takia koen Vinstituutin olevan juuri oikea paikka minulle. Oma tavoitteeni puheenjohtajana on tuoda tapahtumiin jotain uutta ja yhteisöllistä. 
Vinsituutin varapuheenjohtaja
Natalie Hayashi

No moi! Aikoja sitten näin elokuvan viinisommelierin tarinasta, heidän kyvystään kertoa tarinoita makujen ja aromien kautta, tavoittaa yleisö ja sisäistää viinien ydin. Tämä lumosi minut täysin viinien maailmaan. Niimpä tulin uteliaaksi ja aloin opiskella viinejä.
Olen maistellut jo mahdottoman paljon ja silti löydän aina jotain uutta, joten mietin, miksi pysähtyä vain viineihin? Vinstituutti on se paikka, mihin mä päätin asettua, valmiina ottamaan opit ja loistamaan! Laittakaa ihmeessä ideoita mikäli sellaisia on!