Hallitus

Puheenjohtaja

Charlotta Jaatinen

puheenjohtaja@porery.com

"Töttöröö ja röttötöö"


Puheenjohtaja valvoo järjestön toimintaa ja on tukena järjestön toimijoille. Puheenjohtaja on vastuussa järjestön edustamisesta muun hallituksen kanssa. Ulkoiset suhteet ovat myös puheenjohtajan vastuulla. Puheenjohtaja johtaa edunvalvontatiimiä.


Varapuheenjohtaja

Elsa Suomalainen

elsa.suomalainen@porery.com

"Tält pualt jokke "


Varapuheenjohtaja vastaa Pore ry:n vuosijuhlien järjestämisestä. Varapuheenjohtajan tehtäviin kuuluu myös tapahtumavastaavien ohjaaminen ja tapahtumatiimin vetäminen. Tarvittaessa varapuheenjohtaja toimii myös puheenjohtajana.

Rahastonhoitaja

Roope Seppälä

rahastonhoitaja@porery.com

"Jaa SINNEKÖ ne rahat piti laittaa?!"


Rahastonhoitaja vastaa Pore ry:n rahaliikenteestä, laskutuksesta sekä laskuista. Hän huolehtii myös yhdistyksen kirjanpidosta. Yhdistyksen toimikauden budjettisuunnitelman teko on rahastonhoitajan vastuulla.

Sihteeri

Matias Pynnönen

matias.pynnonen@porery.com

"Ole siellä tai ole neliö"


Sihteeri kirjaa pöytäkirjaa yhdistyksen kokouksissa ja on vastuussa kokouksien tilavarauksista. Sihteeri tehtäviin kuuluu haalarimerkkien hankinta tapahtumia ja yleistä myyntiä varten.

Viestintävastaava

Piero Silvani

piero.silvani@porery.com

"En gång kamrat, alltid kamrat"


Viestintävastaava on vastuussa Pore ry:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnän koordinoinnista. Viestintävastaava ohjaa tapahtumien ja edunvalvonnan markkinointia oikolukemalla sekä katsomalla materiaalit läpi. Viestintävastaava varmistaa, että kaikki Poren ulkoinen viestintä on luettavissa kahdella kielellä, Suomi ja Englanti

Sisäinen edunvalvonta

Katariina Kovalainen

katariina.kovalainen@porery.com

"Hymyllä ja hyvällä mielellä"


Sisäinen edunvalvoja vastaa Haagan restonomikampuksella tapahtuvasta edunvalvonnasta, esimerkkinä YTY-kokoukset. Hän vastaa myös Pore ry:n strategian operatiivisesta toteutuksesta.

Ulkoinen edunvalvonta

Pauli Kankaanpää

pauli.kankaanpaa@porery.com

"Parempi myöhää ku ei millonkaa"


Ulkoinen edunvalvoja vastaa edunvalvonnasta koko Haaga-Helian tasolla. Hänen vastuullaan on edustajistotyöskentely sekä HH United edunvalvontaverkoston toiminta Haagan kampuksella. Ulkoinen edunvalvoja vastaa myös jäsenetujen päivittämisestä ja hankkimisesta.


Tapahtumavastaava / Approt

Patrick Tuovinen

patrick.tuovinen@porery.com

"Pilke silmäkulmassa kohti parempaa huomista"


Approihin painottunut tapahtumavastaava on vastuussa Pore ry:n järjestämien approjen toteuttamisesta. Hän huolehtii tapahtumiin tarvittavien yhteistyökumppanien hankinnasta ja ylläpidosta.

Tapahtumavastaava / Sitsit

Julia Taipale

julia.taipale@porery.com

"Saatan olla hämäläinen mutten hidas"


Sitseihin painottunut tapahtumavastaava on vastuussa Pore ry:n järjestämien sitsien toteuttamisesta. Hän huolehtii tapahtumiin tarvittavien yhteistyökumppanien hankinnasta ja ylläpidosta.

Varajäsen/Eduvalvontatiimi & Event Team Leader

Sonja Jokinen

sonja.jokinen@porery.com

"Pilipompsis"


Edunvalvontatiimin kuuluvat varajäsenet toimivat edunvalvojien apuna, sekä muun hallituksen tukena.

Event Team Leader johtaa Poren hallituksen alaisena toimivaa ryhmää eli Event Teamia, jonne kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Varajäsen/ Tapahtumatiimi

Neea Haapa

neea.haapa@porery.com

"Hulilumpsis"


Tapahtumatiimiin kuuluvat varajäsenet toimivat tapahtuvastaavien apuna, sekä muun hallituksen tukena.Varajäsen/ Tapahtumatiimi

Leevi Kalliomaa

leevi.kalliomaa@porery.com

"Oonko koskaan kertonu ku Anna Abreu kehu mu tanssitaitoja"


Tapahtumatiimiin kuuluvat varajäsenet toimivat tapahtuvastaavien apuna, sekä muun hallituksen tukena.