Tapahtumat

Pore ry huolehtii myös vapaa-ajastasi

Pore ry järjestää tapahtumia ja ekskursioita laidasta laitaan. Kanssamme voit käydä tutustumassa Fazerilaan tai paikalliseen panimoon, maistelemassa viinejä tastingeissa, juosta pää kolmantena jalkana Mansku Marathonissa tai tulla muuten vaan ompelemaan haalarinmekkejä jäseniltaan.

Jaamme mielellämme myös muita opiskelijatapahtumia oheisessa kalenterissa. Jos huomaat jonkin tapahtuman puuttuvan, tai haluat oman tapahtumasi kalenteriin, kerro siitä meille.

Approt

Mitkä ovat Approt?

Approt ovat tapahtuma, jossa kierretään approkarttaan merkattuja rastipaikkoja. Rastipaikkoina approilla toimii yleensä erilaiset ravintolat ja baarit, mutta myös tapahtumarasteja voi olla mukana approilla. Rastipaikoista kerätään suoritusmerkkejä appropassiin. Tarvittava suoritusmerkkien määrä ilmoitetaan etukäteen ja näitä vastaan saa appropassin palautuksen yhteydessä haalarimerkin.Appropassin ja -kartan saa joko tapahtuman aloituksen yhteydessä, tai se lipputietoihin yhdistettynä.Pore ry:n vuosittain tapahtuvia approja ovat:

-       Craft Beer Appro, joka tutustuttaa opiskelijoita erikoisoluisiin

-       Mansku Marathon, joka sijoittuu halloweenin tienoille vuosittain vaihtuvalla teemallaan

-       GastroAppro, joka esittelee Helsingin hienoimpia ravintoloita opiskelijaystävällisillä hinnoilla annoksiinsa 

Sitsit

Mitkä ovat Sitsit?

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa nautitaan kolmen ruokalajin ateria, lauletaan yhdessä lauluja läsystä (sitseillä jaettava lauluvihko) sekä pidetään hauskaa. Sitsien kulkua johtaa toastmaster, jonka sana on laki. Sitseillä on sääntöjä, joita ei saa rikkoa, ja näiden rikkomisesta voi seurata rangaistus. Sitsien säännöt löytyvät läsyn alusta ja ne tarvittaessa käydään läpi sitsien aloituksen yhteydessä.Sitseillä on lähes aina jokin teema, jonka mukaan tulee pukeutumiskoodi. Yleensä pukeutumiskoodi on haalarit + teeman mukainen vaatetus.Pore ry:n vuosittain tapahtuvia sitsejä ovat:

-       Tutorsitsit, jotka ovat suunnattu vain alkavan vuoden tutoreille

-       Fuksisitsit, noin 200 fuksin suursitsit

-       Premiumsitsit, itsenäisyyspäivän tienoilla olevat historiallista teemaa noudattavat sitsit

Lisäksi keväisin on vuosittain vaihtuvalla teemalla olevia sitsejä. 

Pore Get Together

Mitä ovat jäsenillat eli Pore Get Together -tapahtumat?

Nämä matalan kynnykset tapahtumat järjestetään luomaan yhteishenkeä Porelaisten keskuudessa. Tapahtumissa voidaan vierailla jossain yhteistyökumppanin luona aktiviteetin merkeissä tai vaikka ommella merkkejä Loungessa herkkujen siivittämänä. Jos sinulla on huikea ajatus millä teemalla haluaisit Pore Get Togetheriin osallistua, laita rohkeasti hallitukselle viestiä!