Jäsenedut

 CMB Ravintolat tarjoavat Poren jäsenille -20% ruoasta. 

Muista näyttää Poren jäsenyyttä tilatessasi! Löydät tiedot kaikista ravintoloista CMB:n nettisivuilta!Salamanation 

Poren jäsenenä saat -15 % alennusta Salamanationissa vieraillessasi. Tutustu Salamanationiin heti täältä, ja käy paikanpäällä Eerikinkadulla nauttimassa heidän herkullisista tuotteistaan!Hotel Haaga

Ruoka: aamiainen ja brunssi -20%, arkilounas 11.30€ , A'la Carte listan ruuat ja juomat -10%

Majoitus: -20% päivän hinnasta ( varaukset hotel@haaga.fi)

Uima-allas: ilmainen käyttö tiistaisin ja torstaisin klo 15-17, avaimet respasta ja oma pyyhe mukaan!

Trap Factory

Trap Factory Escape Room – Espoon Otaniemessä tarjoaa yhdeksän laadukasta, itse suunniteltua ja mysteerien täyteistä pakohuonepeliä. Kaikki pelimme ovat pelattavissa suomeksi tai englanniksi ja 2-6 hengen tiimeissä. Pakohuonepelissä sinut ja tiimisi lukitaan tilaan, josta teidän tulee päästä ulos viimeistään 60 minuutissa, ratkaisemalla erilaisia arvoituksia ja tehtäviä. Pakohuone-elämyksessä yhdistyy hauskuus, ongelmanratkaisutaito, yhteistyö ja kekseliäisyys. Onnistutko sinä pakenemaan ajoissa? Varaa pelisi osoitteesta https://trapfactory.fi/. Todistamalla Pore jäsenyyden saat -20% alennuksen omasta osuudestasi! Tervetuloa!


Pretty Boy Wingery

Pretty Boy Wingery on siipiin ja kansainvälisiin makuihin erikoistunut, rohkeasti erilainen Wingery. Tarjoamme korkealaatuista street foodia kanasta ja maukkaasta, vegaanisesta NoChickenistä. Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, intohimo kananpoikaan ja alusta asti itse tehdyt kastikkeet takaavat maukkaita makuelämyksiä jokaiselle nautiskelijalle! Pretty Boy on ylpeä maatilan erikoiskukko, joka ei omia varpaitaan tuijottele.

Pore ry:n jäsenyyttä näyttämällä saat 15% kaikista ruoka- ja juomatuotteistaan.


-10% kaikista tekstiileistä, jalkineista ja kokkiveitsistä.

Tekstiileihin kuuluvat mm. kokkivaatteet ja tarjoilijan vaatteet, kenkiin Crocsin työkengät ja veitsistä kaikki Sanelli- ja MAC-merkkiset veitset. 

Kaikki tuotteet ovat nähtävillä Restamarkin kotisivuilla www.restamark.fi. Tuotteet voidaan toimittaa Haagaan veloituksetta.


Social Sport

Pore ry on yhteistyössä SocialSportsin kanssa! SocialSports on mobiliisovellus, jossa kuka tahansa voi osallistua itselleen sopiviin, matalankynnyksen liikuntatapahtumiin tai luoda niitä itse. Kaikentasoiset liikkujat ja erilaiset liikuntamuodot ovat tervetulleita alustalle.

Lisätietoja sovelluksesta löydät sivulta @socialsportsapp tai lataamalla sovelluksen AppStoresta tai GooglePlay -kaupasta.

Syrjinnästä vapaa alue

Olemme järjestönä julistautuneet Syrjinnästä vapaaksi. 

Tämä tarkoittaa, että kaikki kiusaaminen, häirintä ja syrjintä esimerkiksi iän, sukupuolen, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen takia on kiellettyä Pore ry:n tiloissa! Syrjinnästä vapaaksi julistautuneina olemme myös velvoitettuja puuttumaan ja vastustamaan kaikkea syrjintää ja kiusaamista, mikäli sellaista huomaamme.