Vinstituutti

Vinstituutti
Vinstituutti on viinikerho, joka toimii pääasiassa Haagassa. kerhon tavoite on parantaa opiskelijoiden alkoholin tuntemusta ja siten parantaa kansallista juoma- ja ravintolakulttuuria Suomessa.
Nimestään huolimatta Vinstituutti ei keskity vain viiniin vaan myös muihin panimo- ja tislaamotuotteisiin. Esimerkiksi oluita, siidereitä ja erilaisia ​​vahvempia alkoholijuomia eri puolilta maailmaa on ollut esillä. Lisäksi kerho on järjestänyt retkiä eri tislaamoihin, joissa opiskelijat voivat nähdä valmistusprosessin ja lopputuloksen.
Haaga on Vinstituuttin koti, mutta sen tapahtumat ovat avoimia kaikille opiskelijoille! Tapahtumat maksavat vain muutaman euron, ja Pore ry: n jäsenenä on tarjolla muitakin alennuksia.
Ottaa yhteyttä:

vinstituutti@porery.com, Instagram ja Facebook


Vinsituutin puheenjohtaja
Waltteri Kallunki
-
Alunperin Lapista, nykyään pääkaupunkiseudulla vaikuttamassa ja kehittämässä itseään. Aikaisemman puheenjohtajan tyyliin kokemusta ravintola-alalta löytyy 16-vuotiaasta asti!


Vinsituutin varapuheenjohtaja
August Martikainen
-
August Martikainen on kolmannen vuoden ravintola-ala liikkeenjohdon opiskelija, jolla löytyy keittiötaustaa vuodesta 2018 saakka. Tunnetusti Stadilainen, jonka palaviin intohimoihin kuuluu Latinalaisen Amerikan keittiö ja Argentiinalaiset viinit.