Vinstituutti

Vinstituutti

Vinstituutti on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun juomakerho, jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden tietämystä eri juomatuotteista rennossa ympäristössä ja siten kehittää suomalaista juoma- ja ravintolakulttuuria.


Nimestään huolimatta Vinstituutti ei ole vain viinikerho, vaan kerhon tapahtumissa pääsee tutustumaan viinin lisäksi laaja-alaisesti eri panimo- ja tislaamotuotteisiin. Järjestämme erilaisia tilaisuuksia sekä Haagan kampuksellamme että vierailuilla. Toteutamme mm.


- viininmaisteluita

- panimovierailuja

- cocktail-iltoja

- tislaamokäyntejä


Kannustamme opiskelijoita lähtemään mukaan Vinsituutin tapahtumiin matalalla kynnyksellä – aiemmalla kokemuksella ei ole merkitystä. Tapahtumat ovat rentoja ja pääsääntöisesti hyvin edullisia. Tapahtumista ilmoitetaan Instagramissa ja Facebookissa (@vinstituutti), joten otathan nämä seurantaan!


Vinstituutin tapahtumat ovat avoimia kaikille Pore ry: jäsenille.


Somen lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä mailitse: vinstituutti@porery.com.Facebook & Instagram

FacebookInstagram
Vinsituutin puheenjohtaja
Tommi Hintikka

Olen intohimoinen olutharrastaja, ja olen viime vuosina löytänyt tieni myös viinien ihmeelliseen maailmaan. Rakastan hyvää ruokaa ja juomaa, sekä erityisesti näiden yhdistämistä. Nautin ensimmäisenä opiskeluvuotenani paljon Vinstituutin tapahtumista, ja toivoisinkin näkeväni paljon uusia opiskelijoita mukana menossa. Juomatietouden kartuttaminen ei ole vakavaa puuhaa 😉 Tulevaisuuden tavoitteenani on oppia tekemään täydellinen Negroni. Tulkaa ihmeessä nykäisemään hihasta ja ehdottamaan tapahtumia. Teitä varten näitä tehdään


Vinsituutin varapuheenjohtaja
Julius Pesu

Pienestä pitäen halusin olla kokki, joten lähdin opiskelemaan kokin kaksoistutkintoa. Jotenkin päädyin ravintola Fiasco?:n salinpuolelle. Salinpuolella työskentely sai minut kiinnostumaan enemmän viineistä ja cocktaileista. Tämän takia päätin hakea Vinstituutin varapuheenjohtajaksi.