Toimintaa tukemassa

Tarjoa asiakkaallesi vain parasta, niin mekin teemme.

BPF Oy on keskittynyt markkinoiden tunnetuimpien ja laadukkaimpien merkkialkoholituotteiden maahantuontiin ja markkinointiin. Toimimme itsenäisesti ilman taloudellisia sidoksia kansainvälisiin viini- tai alkoholialan yrityksiin. Asiakkaanamme saat huipputuotteiden lisäksi käyttöösi ammattitaitoisen ja palvelualttiin organisaatiomme myynti- ja markkinointiosaamisen.

Enjoy ei halua olla suurin, vaan paras siinä mitä tekee.

Extremely Nice Job Oy eli ENJOY välittää osaavia ja motivoituneita työntekijöitä hotelli- ja ravintola-alalle.

Emme halua palvella kaikkia. Siksi et löydä listoiltamme apumiehiä rakennuksille tai heleä-äänisiä keskusneitejä call centereihin. Sen sijaan olemme paras kumppani hotelli- ja ravintola-alan yrityksille, jotka etsivät osaavia työntekijöitä. ENJOYsta löydät parhaat kokit, baarityöntekijät, tarjoilijat ja järjestyksenvalvojat.

Nettisivuiltamme löydät lisätietoa, etsitpä sitten työpaikkaa tai osaavaa työntekijää.

Ravebox - Laatua vuodesta 2013

Ravebox on alun perin musiikkiblogina syntynyt suomalainen musiikinvientiin erikoistunut manageritoimisto Espoosta.

Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja artistien, biisintekijöiden, tapahtumien sekä muiden musiikkialan yritysten tarpeisiin.

Ravebox.fi:stä löydät tuoretta käsinvalittua elektronista musiikkia, kiinnostavia haastatteluita, käymisen arvoisia tapahtumia ja muuta mielenkiintoista sisältöä aiheen ympäriltä.

Mikä Place to be Haaga?

Place to be Haaga uudistaa ja rikastuttaa koko hospitality-toimialaa tuottamalla rohkeampaa ajattelua ja parempaa tietoa jaettavaksi koko toimialalle. Place to be Haaga on Haaga-Helian ainutlaatuinen oppimiskonsepti, joka tuo yhteen niin toimialan esikuvat, kilpailevat yritykset, opiskelijat kuin opettajatkin.

Place to be Haaga edistää kokeilukulttuuria, yhdessä oppimista ja oivalluttamista. Se on suomalaisen osaamisen huippuyksikkö, joka kumpuaa intohimosta ja maailmanluokan lähestymisestä koko hospitality-toimialan kehittämiseen.

Place to be Haagaan ovat jo liittyneet Haaga-Helian opiskelijoiden ja asiantuntijoiden lisäksi Pore ry, Arvid Nordquist, Br Restaurants, Bestwestern Plus Hotel Haaga, Corefiner, Dieta, Electrolux, Fazer Food Service, Fiskars, Flow, Food Camp Finland, Fredman group, Jamix, Kespro, Metos, Paulig, Pinto Design, Questback, Restel ja Solteq.

Hymy huulessa tiskin molemmin puolin

CMB Ravintolat on 15 toimipaikan muodostama ravintolaryhmä. Ryhmässä operoi viisi erillistä osakeyhtiötä. Lisäksi ryhmään kuuluu tilitoimisto, joka tuottaa tilitoimisto- ja palkanlaskentapalvelut kaikille mukana oleville yhtiöille.

CMB Ravintoloiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa ja se työllistää keskimäärin 180 henkilöä.

Tarjoamme työntekijöillemme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme. Mikäli omaat pelisilmää ja ammattitaitoa ota meihin yhteyttä.

Night People Group – elämyksiä ja kohtaamisia vuodesta 2011!

Night People Group on suomalainen ravintola-alan yritys, joka on perustettu vuonna 2011. Yhtiöllä on 14 ravintolaa ympäri Suomea. NPG tarjoaa maamme parhaita yökerho- ja ravintolaelämyksiä, turvallisia ja viihtyisiä vapaa-ajanviettoympäristöjä sekä mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä.

Night People Groupilla on palveluksessaan suoraan ja välillisesti 1000 työntekijää, ja yrityksen ravintoloissa vierailee vuosittain reilu miljoona ihmistä. Night People Group on rekisteröity tavaramerkki.

Night People Group – elämyksiä ja kohtaamisia vuodesta 2011!

Haaga-Helia avaa ovet työelämään

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa.

Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 630 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.