Kerhot

Vinstituutti

Vinstituutti on pääosin Haagan kampuksella toimiva viinikerho, jonka päätehtävänä on edistää opiskelijoiden tuntemusta alkoholista nautintoaineena ja täten edistää kotimaista juoma- ja ravintolakultturia.

Vinstituutin toiminta ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään viineihin vaan tapahtumamme kattavat viinien lisäksi myös muita panimotuotteita, sekä tisleitä, kuten oluet, siiderit ja erilaiset vahvemmat alkoholijuomat ympäri maailman. Tämän lisäksi olemme tehneet erilaisia ekskursioita esimerkiksi tislaamoille, joissa opiskelijat pääsevät näkemään, miten tuottet päätyvät makuaineista pulloon ja myöhemmin laseihin tarjoiltaviksi.

Vaikka kerho toimii suurimmaksi osaksi Haagan kampuksella, ovat sen tapahtumat avoimet kaikille Haaga-Helian opiskelijoille! Tapahtumat ovat hinnaltaan muutaman euron hintaisia ja Pore ry:n jäsenenä saat valmiiksi pienestä hinnasta vielä alennusta!

Ota Yhteyttä:

vinstituutti@porery.com , Instagram & Facebook

Makutupa - Foodie Club

Poreen ruokakerho on herätetty henkiin. Makutupa, eli Foodie Club on Pore ry:n alaisuudessa toimiva Haaga-Helian opiskelijoille suunnattu ruokaklubi.

Kerhon tavoitteena on lisätä ainesosiin ja ruoanlaittoon liittyvää tietoisuutta järjestämällä esimerkiksi erilaisia tilaisuuksia ja ruokatapahtumia. Lisää tietoa tulevista tapahtumista saa liittymällä Makutuvan Facebook-ryhmään.

Ota Yhteyttä:

makutupa@porery.com